Pod pokličkou Stance

Pod pokličkou Stance

17. května 2022

Zavařili jsme si! Žádný skandál ale nečekejte. Stance Communications si udělala příjemný večer na kurzu vaření Chefparade. A rozhodně se nevařilo jen z vody, v menu se objevily ravioly, bůček, cibulačka i sladké tiramisu.


Pracovní síly jsme tentokrát spojili v kuchyni v areálu Holešovické tržnice. Nasadili jsme zástěry, úsměv na rty a pod odborným vedením vzali do rukou vařečky. Na jednotlivých stanovištích se mísily vůně i ingredience, z kterých jsme poskládali ucelené menu. V duchu hesla „co sis navařil, to si sněz“ jsme si vychutnali poctivou cibulačku, domácí ravioly plněné ricottou, vietnamský grilovaný bůček Bún Cha a vše jsme završili sladkou tečkou v podobě tiramisu.

Těžko porovnávat, které pokrmy se povedly lépe. Prázdné misky a talíře hovoří za vše. Nešlo však jen o kulinářské umění, prověřily nás také dílčí hry. V nich excelovaly ženy. Katka z ostravské pobočky se ukázala jako šampionka v přebírání cizrny hůlkami. Za pražské týmy dosáhla prvenství Janča s nejdelší oškrabanou slupkou hrušky a poté Lucka, která v zápolení o perfektně vyšlehaná vajíčka našla jako první odvahu obrátit v dramatickém finiši misku, ze které bílky díky správné konzistenci nespadly.

Pokud hledáte recept na dobrou náladu, oblečte společně zástěru. My si to užili do posledního sousta! :)

Galerie ke stažení

Soubor ke stažení (20.00 MB)
Nastavení soukromí a cookies

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informace a nastavení